2011

Kees Janssen 21-07-2011 11:04

Hoi Klaas,
Ik wordt zo langzamerhand een vaste klant maar moet zeggen dat het wel bevalt.
In Oostenrijk prima huisje fantastisch uitzicht en omgeving. Verder heb ik een paar dagen heerlijk gevist in de Mur. Vooral het eerste stuk tot aan het stuwmeer heb ik zeer veel en grote vlagzalm gevangen. Ook mij vriendin vond het huisje super en wat wil je dan nog meer.

Zweden was ook gaaf. Hier was het vooral vissen, vissen en vissen met alles daaromheen. Mooie grote vlagzalf op de oevers van de Oostzee, en heel veel kleine in een riviertje in the middle of nowhere. Verder was de derde dag natuurlijk één om nooit te vergeten, met onvoorstelbaar veel char in die 2 meren.

Volgende keer wellicht zalm in de Byske en/of snoeken in het meer achter het huis.

Tot dan.
KeesAllard Kielman 18-07-2011 20:13

We hebben een fantastisch lang weekend gehad op het zeeforellen paradijs Funen. Ik was zelf wel eerder in Denemarken geweest maar zat meestal de helft van de tijd in de auto op zoek naar vis. Dat was nu gelukkig niet nodig dankzij jullie ervaring en kennis van de echte topstekken. Ik bedoel met drie man 12 zeeforellen gevangen waarvan 3 stuks 60cm plus !! En die paar gepen waren prima om het "gevoel" vast te houden. 's Avond een afzakkertje (of twee) in de hottub en de stekken voor de volgende dag nog even doornemen. Erg goed geregeld allemaal. Wij gaan zeker weer, met een beetje geluk in het najaar al. Want ik heb begrepen dat dan alleen maar grote vis onder de kust zit hahaha. We nemen van te voren de vliegendoos nog wel door. Hee Klaas, bedankt nogmaals en tot de volgende keer.

Siebe Veenstra 25-06-2011 21:06

Klaas het was een top week heb er genoten
Prima verzorgt .zou zo weer heen gaan .
helaas geen zalm gevangen het werd steeds warmer deze week (34/36 gr )..slecht weer voor zalm ..had er graag een gevangen ..even vissen bij het meer was ook leuk snoeken daar zijn helemaal gek vooral voor zwart,bleek later
De hele rivier kunnen we nu dromen,het lag niet aan ons ,vliegen gemaakt alle kleuren van de regenboog maar de zwarte vlieg moest het doen ,nog op een kleine rivier gevist op vlagzalm
Hebben tot ver in de nachten gevist om een zalm te vangen daar het koeler werd
Wel zalm zien springen ...
Maar al met al toch een mooie week.

Bedankt klaas