Boek nu forel en en vlagzalm vissen in de Zweedse bergen. Wij organiseren deze reis in juli en augustus. U vliegt eenvoudig vanaf Schiphol naar Stockholm en vanaf Stockholm gaan er elke dag meerdere vluchten naar Skelleftea. Wij halen u op van het vliegveld. We brengen u naar de Zweedse toendra en bergen. Als de weg ophoudt, gaan we met de helikopter verder naar het reservaat en kamp van de Sami. In dit kamp verblijven we in eenvoudige cabins met keuken en slaapgelegenheid. Wassen doen we in het meer. Vanuit dit kamp zullen we 4 tochten maken met een nederlandse gids. Eerst gaan we op een meer vissen en daarna down stream in prachtige rivieren en watervallen. We zullen forellen en vlagzalmen vangen van 2-3 kg.

Voor prijzen en reserveringen klik hier!

Stacks Image 916
Met de helikopter van de rendierboer Jan worden we 50km verderop in de bergen afgezet. Hier verblijven we 4 dagen. We verblijven in eenvoudige cabins en moeten dus proviand voor 4 dagen mee nemen. 4 dagen vissen in ongerepte natuur. U bevindt zich 100km boven de poolcirkel. Dit reservaat van de Sami wordt zelden door mensen bezocht. We zijn dus helemaal op ons zelf aangewezen.

No stress no hurry
Stacks Image 932
Onder ons liggen de meren en rivieren waar we gaan vissen. Vanuit de helikopter zien we rendieren. Hier komen bijna geen mensen en dit gebied is alleen ijs vrij in juli en augustus. Het gebied is al eeuwen van een Sami en zijn familie.
Stacks Image 935
Een prachtige forel van 2 kg. Dit is de gemiddelde maat. Daarnaast zijn er prachtige vlagzalmen en char's in dit gebied. Deze vissen hebben nog nooit mensen gezien. Het aanbieden van een natuurlijk lijkende vlieg is essentieel.
Stacks Image 938
Een prachtige forel van 3 kg.
Stacks Image 941
Vanuit het kamp maken we een tocht van 5km lopen over onverharde paden. Naast watervallen, stroomversnellingen en ondieptes vissen we ook vanaf rotsen. We zien de forellen onder ons liggen.
Stacks Image 859
Paul vist hier een waterval af. De poelen zitten vol met kleine forel. Aan het eind van de waterval verwachten we een grote forel.
Stacks Image 839
Al onze reizen zijn catch and release. Soms maken de Sami voor ons een visje klaar op een warme steen voor de lunch. Dit kunnen we natuurlijk niet weigeren.
Stacks Image 440
Stacks Image 867
Stacks Image 869
Stacks Image 875
Stacks Image 885
Stacks Image 883
Stacks Image 881
Stacks Image 879
Stacks Image 877
Stacks Image 909
Stacks Image 907
Stacks Image 897
Stacks Image 895
Stacks Image 899
Stacks Image 901
Stacks Image 903
Stacks Image 905

Boek nu de mooiste vliegvis vakanties in Zweden. Wij verzorgen voor u de complete reis. U hoeft alleen nog maar te vissen.
Het moet voor u een onvergetelijke vakantie worden. Wij brengen u naar locaties waar de bewoonde wereld ophoudt.
Wij bieden u 3 reizen aan: Zalm vissen in de Byske, grote forellen vangen op de Zweedse toendra en
onze helikopter fly fish tour. Laat u afzetten in de Zweedse bergen en geniet van de rust in ons basis kamp.