Boek nu zalm vissen in Zweden aan de Byske. U vliegt eenvoudig vanaf Schiphol naar Stockholm en vanaf Stockholm gaan er elke dag meerdere vluchten naar Skelleftea. Wij halen u op van het vliegveld. De komende dagen zullen we diverse 'pools' afvissen. In juni en juli zijn de zalmen nog voor Fallfors, 30km vanaf de monding van de Byske. De zalmen zijn dan nog mooi zilver. We moeten dan wat verder rijden voor de mooie stekken. In juli en augustus gaan we 60 km 'upstream' vissen. Hier staat onze Lodge aan de mooiste pool van e Byske. De zalmen zijn dan al iets verkleurd, maar zijn erg agressief in verband met het 'spoonen'. Wij verzorgen deze 4 dagen geheel voor u. U hoeft alleen maar te 'Spey casten'. We eten in de lodge of langs de rivier en vissen 'until you drop', ook s'nachts. De laatste dag brengen wij u naar het vliegveld.

Voor prijzen en reserveringen klik hier!

Stacks Image 916
Laat in het seizoen worden de mannetjes agressief. Ze vervormen tot mooie haakbekken. Mannetjes worden ongeveer 70- tot 80 cm. Dit mannetje werd 60km upstream gevangen in snelstromend ondiep water.

Wij hebben uitsluitend een 'Catch and Release policy'.
Stacks Image 932
Vroeg in het seizoen komen prachtige zilveren zalmen de rivier op. Bij de monding van de rivier in het plaatsje Byske worden deze exemplaren gevangen. Zeeluis zit soms nog op de zalm. In het begin van het seizoen kan de rivier veel water hebben en is het daarom moeilijk vissen. Spey casten is noodzakelijk in de Byske.
Stacks Image 935
Dit mannetje werd gevangen 15km van Byske. Met 70cm en 6kg een prachtige zalm. Hij zal nog zeker 60km de rivier op zwemmen en daar gaan paaien.

Tide lines
Stacks Image 938
Deze typical english flyfisherman ving 30 km upstream deze prachtige zalm. Voordat deze zalm werd gevangen is 1 van onze gasten gespoeld. De zalm zwom de waterval af en daarna hebben we de lijn maar door geknipt.

Very tide lines
Stacks Image 941
Mijn vismaat heeft hier een prachtig vrouwtje gevangen in 1 van mijn favoriete pools. Deze pool bevindt zich 60 km 'up stream'. Vroeg in de ochtend bij de derde worp strekte de lijn zich en kon de slip zijn werk doen.

Spey casten is noodzakelijk in de Byske.
Stacks Image 2059
Geniet na het vissen van onze hottub en sauna. Onze lodge is gelegen aan de beste pool van de Byske. U ziet de zalmen springen.
Stacks Image 2097
Op de achtergrond onze lodge. Op de voorgrond een mooie vangst van een mannetje.
Stacks Image 2115
Onze lodge beschikt over 5 slaapplaatsen, sauna, hottub en een grote woonkamer met eetkamer. De lodge ligt aan 1 van e beste pools van de Byske. U kunt dus op elk moment van de dag en nacht vissen. Naast deze pool zullen we nog andere pools afvissen.
Stacks Image 2133
S'avonds kunt u genieten van het uitzicht over de pool en de zalmen.
Stacks Image 440

Boek nu de mooiste vliegvis vakanties in Zweden. Wij verzorgen voor u de complete reis. U hoeft alleen nog maar te vissen.
Het moet voor u een onvergetelijke vakantie worden. Wij brengen u naar locaties waar de bewoonde wereld ophoudt.
Wij bieden u 3 reizen aan: Zalm vissen in de Byske, grote forellen vangen op de Zweedse toendra en
onze helikopter fly fish tour. Laat u afzetten in de Zweedse bergen en geniet van de rust in ons basis kamp.