2011

Guido Vink 30-09-2011 20:00

Wij zijn vaker in Oostenrijk geweest maar nooit eerder in Stiermarken. Het is een prachtig gebied met veel mogelijkheden.Zwemmen in St.Lorenzen,Stadl, Murau en Tamsweg,leuke stadjes Mautendorf,St Lambrecht,Tamsw eg en Murau bezoeken. Via het Gurktal ben je snel in Karinthie vandaar terug via Turracher hohe om een ritje te maken in de Nocky Flitzer.Dagje Grebenzen Vivarium en rodelbaan Grebenzen(5,4km !).Wij hebben mooie wandeltochten gemaakt op de Kreichsberg en de Grosseck.Het was een leuke vakantie in een mooi gebied in een prachtig huisje met alle comfort en niet onbelangrijk een mooi uitzicht door de wat hogere ligging.

Guido,Anita,Fab
ian en Marelle

Evelien gorter 27-06-2011 11:07

Een paar keer in het huisje in Oostenrijk geweest.Het is prima bevallen het ligt er erg mooi en keurig ingericht.
Vrij uitzicht over de bergen. Er is een zwembad voor de kinderen,verder kun je van daaruit leuke uitstapjes maken.Ook naar verschillende ski gebieden.
Echt om er nog een keertje naar toe te gaan.

groetjes evelien

Mart Heijmans 27-06-2011 15:33

Van 5 t/m 11 januari samen met tennisvrienden een skivakantie gehouden in Stadl. Een mooi skigebied waar je op diverse locaties kunt skiën. Zoals de Kreischberg, Frauenalp de Thurracherhöhe en nog meer. Ook de Après Ski is niet te versmaden. We sliepen in het chalet van de Fam. Gorter. Dat was erg goed. Alles was daar voorhanden en de bedden zijn uitstekend. Het is prima gelegen met een prachtig uitzicht.
Hopelijk gaan we er volgend jaar weer naar toe.
Met vriendelijke groet,
Mart Heijmans

Piet Kramer 26-06-2011 15:05

we wilden jullie nog even laten weten dat we vorige week (9-13 maart 2011) met veel plezier 4 dagen in het chalet in Stadl hebben doorgebracht.
Het huisje, het dorpje, de omgeving en het ski-gebied zijn ons prima bevallen.
Bij gelegenheid zal ik jullie chalet en website zeker aanbevelen bij geinteresseerde familieleden, vrienden en/of collega's.

met vriendelijke groeten,
Piet, Tinka, Mick en Bas
Kramer

Eric van der Goot 26-06-2011 19:43

Maart j.l. hebben wij met vrienden en 2 kids een super vakantie gehad in Stadl. Het weer en de sneeuw was fantastisch maar bovenal hebben we genoten van de accommodatie en de ligging hiervan; wat een leuk huis en een mooi plekje. Volgend jaar gelijk weer gereserveerd!
Groeten Fam. Van der Goot & De Vries
ps leuke skigebieden op zeer korte afstand!!!

winnie van de ven 25-06-2011 07:56

Wij hebben na kerst tot de jaarwisseling van 2010 - 2011 een heerlijke vakantie gahad in Stadl am Mur in het huisje van de Fam. Gorter.
Het is een leuk en sfeervol huis, waar alles prima verzorgd is. Genoeg ruimte en het ligt op een prima lokatie om te gaan skien. Zowel voor volwassenen als met kinderen is het er prima vertoeven.

Fam. Groter bedankt voor de goede zorgen en hopelijk kunnen wij nog een keer gebruik maken van jullie huis.

Groeten, Fam. van de Ven