2018

Tricia, Rianne en Mirthe 3-3-2017

Ook wij hebben mogen genieten van het heerlijke huisje. Mooi uitzicht en heerlijk comfort. Het huisje is van alle gemakken voorzien.
We hebben de hele week heerlijk kunnen skien in Kreischberg. Twee dagen volop zon gehad en verder heeft het veel gesneeuwd. We hebben hier prachtig kunnen skien.
S’avonds lekker op de bank filmpje kijken. Uit voorzorg hebben we de auto 1 nacht beneden geparkeerd. Dat was wel nodig anders waren we niet weggekomen. Kortom top week in een top huisje. Bedankt voor de gastvrijheid.

Frits, Elly, Gemma en Jelmer 18-2-2017

Beste familie Gorter,
Via marktplaats jullie mooie huis gevonden. Zag er toen al super uit, dus daar hoefden we niet lang over na te denken. Gelukkig nog vrij in onze voorjaarsvakantie. Contact gelegd en gelijk besproken.
Daar hebben we geen spijt van gehad. Heerlijk ruim, alles aanwezig van kaasschaaf tot wasmachine. Wat een luxe en een heerlijke douche. We hebben 5 dagen geskied in Obertauern en Speiereck. Prachtig gebied. Prima weer gehad, maar de sneeuw werd per dag wel slechter. Gelukkig op vrijdag nieuwe sneeuw gevallen. We waren in Turrach. Prachtig gebied wat heel vriendelijk aandoet. Ook heel rustig. Helaas morgen weer auto leden voor de terugreis naar Friesland. We gaan nog een dagje skien in Turrach, de zon komt erbij dus dat wordt nog een dagje genieten. Laat de rest maar file rijden, wij komen er later wel achter aan. Top week gehad! Bedankt en wie weet.......

Familie Brockhoff 25-2-2017

Wederom een heerlijke week gehad. We komen graag weer terug.

Klaas, Hanneke en Nienke 05-08-2017

Heerlijk genoten van het mooie huis en omgeving. Veel verschillende weersomstandigheden gehad. Regen, zon, onweer en hagel.
Nockyflitzer is een aanrader en de douche is heerlijk. Het uitzicht is super mooi. Wij gingen zwemmen in het meertje en de watervallen waren super mooi.