In Lapland organiseren wij in februari, maart en april, met de lokale Sami, snowscooter experiences. We vertrekken vroeg vanuit Arjeplog en snowscooteren over meren en vlaktes naar het Sami reservaat Vuonatjviken. Hier wachten Jan en Eva op ons met een dinner en warme hot tub. Het is een lange tocht en onderweg genieten we van de natuur en maken we voor u een uitgebreide lunch. Tijdens deze experience kunt u gebruik maken van de spa's, wellness en bar-restaurant die in de nederzetting aanwezig is.

Voor prijzen en reserveringen klik hier!

Stacks Image 157
Stacks Image 469
Stacks Image 467
Eindeloze natuur
De toendra van Zweden zal u altijd bijblijven. De vergezichten met de zonsopkomst of ondergang, het noorderlicht, het is allemaal even adembenemend. Ook dieren die u niet kent zullen we ontmoeten. Rendieren, elanden, poolvossen en sneeuwhazen.
Ervaren gidsen
U wordt begeleid door een Nederlandse gids en door een Sami. Dit omdat we het reservaat van de Sami in gaan en dat is beschermd gebied. De Sami weten waar de vissen onder het ijs en elanden zitten op dat moment. Het zijn ervaren 'outdoor cookers' .
Moderne snowscooters
We rijden altijd met de modernste apparatuur. Alle scooters zijn voorzien van dodemans knoppen. Daarnaast hebben ze verwarming in de handvaten en bij de benen. De reis is inclusief warme pakken, helmen en benzine. U dient zelf voor handschoenen te zorgen.
Stacks Image 440