In Lapland organiseren wij, met de lokale Sami, een snowscooter experience. Wij verzorgen voor u de complete reis. U hoeft alleen nog maar te snowscooteren. Het zal voor u een onvergetelijke vakantie worden. Wij brengen u naar het beschermde reservaat van de Sami. Hier kunt u alleen met snowscooter of vliegtuig komen. Deze reis is zeer geschikt voor groepen vanaf 4 personen. We snowscooteren over meren, toendra, door bossen en bergen. Onderweg eten we lokale producten en gaan we ijsvissen. Tijdens deze experience kunt u gebruik maken van de spa's, wellness en bar-restaurant die in de nederzetting aanwezig is.

Voor prijzen en reserveringen klik hier!

Stacks Image 157
Stacks Image 469
Stacks Image 467
Zweedse hospitality
De eerste en laatste nacht ontvangen wij u in een Zweeds hotel met wellness en een mooie bar. In het kamp van de Sami hebben we moderne cabins. Hier staat en hot tub en kunt u gebruik maken van de sauna. Lekker afkoelen in de sneeuw bij -15 C.
Relax en enjoy
U wordt begeleid door een Nederlandse gids en door een Sami. Dit omdat we het reservaat van de Sami in gaan en dat is beschermd gebied. De Sami weten waar de vissen onder het ijs en elanden zitten op dat moment. Het zijn ervaren 'outdoor cookers' .
Lokale producten
De lunches en dinners die wij verzorgen zijn gemaakt van lokale producten. Jan en Eva hebben een uitstekende kaart in het restaurant met rendier of eland. Daarnaast trakteren zij u op heerlijke bessen die zij zomers plukken.
Stacks Image 440